ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

To νου σας για Μπεργκ…

Ο ΠΑΟΚ ζαχαρώνει τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά θυμίζουμε ότι υπάρχει μια ρήτρα για τον Παναθηναϊκό.

To νου σας για Μπεργκ…

Ο ΠΑΟΚ ζαχαρώνει τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά θυμίζουμε ότι υπάρχει μια ρήτρα για τον Παναθηναϊκό.

Είναι δεδομένο ότι ο Σουηδός πρώην άσος του Παναθηναϊκού είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του δικεφάλου του βορρά και όχι μόνο. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αλ Αϊν είναι θετική στο να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή (μακάρι να μπορούσε να τον πάρει ο Παναθηναϊκός…) από τη στιγμή που το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε, λοιπόν, ότι υπάρχει μια ρήτρα, η οποία σε περίπτωση που γίνει μια τέτοια μετακίνηση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ. Η ρήτρα αυτή είναι ύψους 5 εκατ. ευρώ, παραμένει σε ισχύ μέχρι τις 31/1 και οποιαδήποτε ελληνική ομάδα θέλει να πάρει τον Μάρκους θα πρέπει να πληρώσει το παραπάνω ποσό στο τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ