ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπατίστ για Κιλπάτρικ: «Θα τον λατρέψουν όλοι στον Παναθηναϊκό»!

Ο Μάικ Μπατίστ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Σον Κιλπάτρικ.

Μπατίστ για Κιλπάτρικ: «Θα τον λατρέψουν όλοι στον Παναθηναϊκό»!

Με τα καλύτερα λόγια για τον Σον Κιλπάτρικ μίλησε ο Μάικ Μπατίστ! Ο παλαίμαχος πλέον σέντερ και αγαπημένος της πράσινης εξέδρας, μίλησε στη LiveSport για την προσθήκη του 29χρονου γκαρντ, τονίζοντας ότι στον Παναθηναϊκό θα τον… λατρέψουν!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπατίστ:

«Το πρώτο που έχω να σας πω είναι πως ο τύπος είναι πολύ ανταγωνιστικός. Μου αρέσει, τον λατρεύω για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Σε όποιο γήπεδο και αν τον βάλεις θα παλέψει σαν σκύλος και θα είναι ανταγωνιστικός. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον καταλάβει αντίπαλος. Πάντα θα τον νιώσει γιατί είναι ανταγωνιστικός.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.265 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ματς με τους Κλίπερς και την αντίδρασή του. Ήταν εκείνος που μας οδήγησε στην νίκη, στην παράταση. Δεν είχε ξαναπαίξει στη θέση του πόιντ γκαρντ αλλά αναγκαστήκαμε να τον βάλουμε και τα κατάφερε περίφημα. Είναι τρομερά ανταγωνιστικός και δεν διστάζει καθόλου. Μπορεί να σουτάρει καλά είτε από ντρίμπλα είτε όχι. Να παίξει πικ-εν-ρολ, να οργανώσει. Και είναι solid αμυντικός. Θα τον λατρέψουν στον Παναθηναϊκό και όλοι στην Ευρώπη. Είναι μαχητής και είναι εξαιρετικός συμπαίκτης στα αποδυτήρια»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.