ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Για προβάδισμα πρόκρισης ο Αστέρας

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Για προβάδισμα πρόκρισης ο Αστέρας

Τετάρτη σήμερα (09/01), και υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός παιχνιδιών στο κουπόνι του στοιχήματος. Το Κύπελλο Ελλάδας και το Λιγκ Καπ Γαλλίας παρουσιάζουν το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον από το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου. Ωστόσο, επιλογή προκύπτει και από το ματς της Μακάμπι με τη Μπούντουσνοστ για τη EuroLeague. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε τομέα του στοιχήματος, όπως το livescore. Ας περάσουμε στις προβλέψεις μας!

Ανώτερος ο Αστέρας

Συνεχίζεται σήμερα η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, και η ΑΕΛ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται κάπως καλύτεροι το τελευταίο διάστημα και παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Σε γενικές γραμμές, είναι ομάδα με… ταβάνι και η εικόνα τους εντυπωσιάζει, όμως καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει από κάποιες αναμετρήσεις. Στην έδρα της, η ΑΕΛ είναι σαφώς καλύτερη από ό,τι μακριά από αυτήν. Από την άλλη, ξέφρενη είναι η πορεία του Αστέρα Τρίπολης μετά την πρόσληψη του Γιώργου Παράσχου. Οι Αρκάδες μετράνε τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και έχουν φτάσει στο -4 από την πρώτη πεντάδα. Μάλιστα, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και έχουν την αποτελεσματικότητα που τους έλειπε επί Παντελίδη. Και στο Κύπελλο, η πορεία του Αστέρα είναι εξαιρετική καθώς προκρίθηκε ως πρώτος με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Οι φιλοξενούμενοι τα καταφέρνουν καλά και εκτός έδρας, όντας αήττητοι στις πέντε πιο πρόσφατες εξορμήσεις τους για όλες τις διοργανώσεις. Στις τέσσερις από αυτές, δεν δέχτηκαν ούτε γκολ! Είναι φανερό, πως ο Αστέρας είναι ανώτερη ομάδα από τη Λάρισα. Διαθέτει πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ενώ είναι και σε τρομερή φόρμα. Τον ενδιαφέρει πολύ το Κύπελλο, και θέλει να φτάσει μακριά. Η ΑΕΛ πάλι, μάλλον είναι αναγκασμενη να ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα. Θεωρούμε ότι οι Αρκάδες θα κυνηγήσουν από σήμερα να «καθαρίσουν» την πρόκριση και θα τους εμπιστευτούμε. Επιλογή μας το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 1.80.

Πολλά γκολ στο Μονακό

Το Λιγκ Καπ Γαλλίας έφτασε στα προημιτελικά του και σε αυτό το πλαίσιο η Μονακό φιλοξενεί τη Ρεν. Σε πολύ δύσκολη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η ομάδα του Τιερί Ανρί στο πρωτάθλημα, καθώς φλερτάρει με τον υποβιβασμό και θα παλέψει μέχρι τέλους για να σωθεί. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου έχουν φέρει ενθουσιασμό στην ομάδα και τον κόσμο, και όλοι φιλοδοξούν αυτό να βγει στο χορτάρι. Η Μονακό πλήττεται από την κακή αμυντική της λειτουργία, ενώ δεν εκμεταλλεύεται καθόλου την έδρα της. Εκεί, έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στους 13 τελευταίους αγώνες. Η σημερινή αντίπαλός της, η Ρεν, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία στα έξι πιο πρόσφατα ματς που έδωσε. Ούτε αυτή φημίζεται για την αμυντική σταθερότητά της, ωστόσο αποδίδει πολύ καλά επιθετικά και εξισορροπεί την κατάσταση. Το Over 2.5 είναι συνηθισμένο για τη Ρεν και επιβεβαιώθηκε στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Μακριά από το άγχος του πρωταθλήματος, αμφότερες οι ομάδες είναι ικανές να μας προσφέρον ένα θεαματικό παιχνίδι. Άλλωστε, το ματς είναι μονό και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν πέναλτι. Έτσι, Μονακό και Ρεν θα επιδιώξουν να πάρουν την πρόκριση και δεν αναμένεται να κλειστούν πίσω. Με βάση όλα τα δεδομένα, οδηγούμαστε στο Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Ανεβαίνει το σκορ στο Τελ Αβίβ

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και συγκεκριμένα στη EuroLeague, με τη 17η αγωνιστική της διοργάνωσης να ολοκληρώνεται απόψε. Η Μακάμπι λοιπόν, παίζει στο Τελ Αβίβ με την Μπούντουσνοστ. Οι Ισραηλινοί είναι βελτιωμένοι με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο, έκαναν σημαντικές νίκες και παλέυουν για να προλάβουν το τρένο των πλέι-οφ. Κάτι τέτοιο βέβαια είναι πολύ δύσκολο, και για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους οφείλουν να κερδίζουν παιχνίδια σαν το σημερινό. Η Μακάμπι έχει βρει ρυθμό αμυντικά, ενώ επιθετικά αρχίζει και ξεπερνάει με σχετική ευκολία τους 90 πόντους. Ανοδική τάση στην επίθεση παρουσιάζει και η Μπούντουσνοστ, ειδικά μετά τις προσθήκες των Κόουλ και Μπιτάτζε. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ κακοί αμυντικά, και έτσι δυσκολεύονται να πάρουν νίκες. Και οι δύο ομάδες έχουν αρχίσει να συμμετέχουν σε παιχνίδια με υψηλό σκορ. Ειδικά η Μακάμπι, έχει στο ρόστερ της παίκτες με πλούσιο ταλέντο που μπορούν να κάνουν ένα ματς να… ξεφύγει από τα συνηθισμένα όρια. Προβλέπουμε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με φαβορί τη Μακάμπι και πολλά… καλάθια. Οι επιδόσεις των δύο αντιπάλων τον τελευταίο καιρό μας ωθούν στο Over 164.5, που προσφέρεται στο αξιόλογο 1.93.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.