ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στη Λαμία για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Τη Λαμία αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας ο... μισός Παναθηναϊκός, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στη Λαμία για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Ποδαρικό στις επίσημες υποχρεώσεις για το 2019 κάνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Λαμία (19:30) στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «πράσινοι» θέλουν να μπουν με το δεξί στο νέο έτος, έπειτα από αρκετές ημέρες… ταλαιπωρίας, λόγω της ίωσης που σάρωσε στο πέρασμά της το Κορωπί και άφησε νοκ άουτ από τις προπονήσεις σχεδόν μια ενδεκάδα παικτών, μαζί και τον Γιώργο Δώνη.

Οι ιώσεις και οι τραυματισμοί οδήγησαν στο να πάει… μισός ο Παναθηναϊκός στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Μπουζούκης, Οικονόμου, Καμπετσής,  Μακέντα, Κότσαρης, Αποστολάκης, αλλά και οι Άλτμαν, Μαυρομμάτης και Κάτσε που έμειναν στην Αθήνα

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.848 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...