ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πιτίνο: «Δεν σουτάρουμε καλά γιατί δεν έχουμε σουτέρ»!

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για την έλλειψη σουτέρ στο «πράσινο» ρόστερ, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για Βαρκελώνη.

Πιτίνο: «Δεν σουτάρουμε καλά γιατί δεν έχουμε σουτέρ»!

Ο Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε στην έλλειψη σουτέρ από το ρόστερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής για τη Βαρκελώνη, ενόψει του αυριανού ματς με την ομώνυμη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πιτίνο:

Για το ματς με τη Μπαρτσελόνα: «Εξαρτάται με ποιον παίζεις εκτός έδρας. Εάν παίζεις με τους Καβαλίερς χωρίς τον Λεμπρόν είναι καλό εκτός έδρας παιχνίδι, εάν παίζεις με τους Ουόριορς είναι δεν είναι καλό εκτός έδρας παιχνίδι Σε αυτή την περίπτωση η Μπαρτσελόνα είναι πολύ δυνατή ομάδα. Έχει τον Κάιλ Κούριτς.  Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ της χρονιάς για να κερδίσουμε».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.151 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την πίεση που υπάρχει για τη νίκη: «Δεν κουράσαμε τους παίκτες, κάναμε απλή προπόνηση. Δεν θα πιέσουμε στα 4/4 την Μπαρτσελόνα. Θέλουμε να παίξουμε καλή άμυνα στο μισό γήπεδο. Είναι μια πολύ καλή και πολύ σκληρή ομάδα. Είναι πολύ καλή στο «5» και στο «1» Δεν σουτάρουμε καλά και αυτό δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που κάνουμε επίθεση, απλά δεν έχουμε σουτέρ. Αυτό πρέπει να το κοιτάξει η ομάδα για του χρόνου. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει σουτέρ»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.