ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Κι άλλος πρώην παίκτης του τριφυλλιού στην ομάδα του Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου καλωσόρισε στις τάξεις της Ομόνοιας έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά.

Επίσημο: Κι άλλος πρώην παίκτης του τριφυλλιού στην ομάδα του Αναστασίου

Στην Ομόνοια του Γιάννη Αναστασίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, ο οποίος είχε συνυπάρξει με τον Έλληνα τεχνικό τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στο Βέλγιο.

Έτσι, μετά την απόκτηση του Χάρη Μαυρία, η Ομόνοια θα έχει στις τάξεις της ακόμη έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 10.474 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«H ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Νιγηριανού μεσοεπιθετικού, Abdul Ajagun, με τη μορφή δανεισμού από την Βελγική KV Kortrijk. Η συμφωνία προνοεί συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2017 στην KV Kortrijk, ενώ προηγουμένως έπαιξε για μια σεζόν (2016-17) στην Ολλανδική Roda JC. Φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο κατέκτησε ένα κύπελλο και είχε συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Νιγηρίας, ενώ το 2011 κατέκτησε την πρώτη θέση στο African Youth Championship».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.