ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός… on the road: Επτά εκτός έδρας ματς στα επόμενα δέκα!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αρχίζει μια σειρά... ταξιδιών από τη Βαρκελώνη, η οποία ανοίγει τον «χορό» για συνολικά επτά ευρωπαϊκά ματς εκτός ΟΑΚΑ στην επόμενη δεκάδα αναμετρήσεων.

Παναθηναϊκός... on the road: Επτά εκτός έδρας ματς στα επόμενα δέκα!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπαίνει σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο, όσον αφορά την παρουσία του στη φετινή Euroleague. Η νίκη επί της Μπάγερν τον επανέφερε μεν στην οκτάδα, ωστόσο αναζητούνται κι άλλα παρόμοια αποτελέσματα ώστε η ομάδα να διατηρηθεί σε θέσεις πρόκρισης και να ισχυροποιήσει τη θέση της εκεί.

Ωστόσο, ρίχνοντας μια ματιά στο πρόγραμμα της ομάδας του Πιτίνο, διαπιστώνουμε ότι μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος. Κι αυτό γιατί το αποψινό ματς με τη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, ανοίγει την αυλαία ενός διαστήματος στο οποίο οι «πράσινοι» θα βρίσκονται με… μια βαλίτσα στο χέρι.

Συγκεκριμένα, επτά από τα επόμενα δέκα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στη Euroleague θα διεξαχθούν μακριά από το ΟΑΚΑ και όπως γίνεται αντιληπτό, το τριφύλλι θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, ώστε να μην μπλέξει, σε βαθμολογικό επίπεδο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.161 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από σήμερα, που το ημερολόγιο γράφει 11 Ιανουαρίου, μέχρι τις 20 Μαρτίου, όπου οι «πράσινοι» φιλοξενούν τη Μπασκόνια στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει στις έδρες τους τις Μπαρτσελόνα, Ζαλγκίρις, Μακάμπι, Φενέρ, Γκραν Κανάρια, Νταρουσάφακα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αντίθετα, θα φιλοξενήσει τις Εφές, Χίμκι και Μπασκόνια.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι στο διάστημα αυτό, η ομάδα του Πιτίνο θα δώσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας, κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Ζαλγκίρις και Μακάμπι, ενώ τον Μάρτιο υπάρχει κι άλλη μια συνεχόμενη τριάδα με εκτός έδρας ματς (Γκραν Κανάρια, Νταρουσάφακα, ΤΣΣΚΑ).

Συνοπτικά τα επόμενα δέκα ματς:

11/1 Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 18/1 Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 24/1 Μακάμπι – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 1/2 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ- Εφές 8/2 Φενέρ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 22/2 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Χίμκι 28/2 Γκραν Κανάρια – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 7/3 Νταρουσάφακα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 15/3 ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 20/3 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Μπασκόνια

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.