ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσφυγή Στραματσόνι κατά του Παναθηναϊκού

Ο Αντρέα Στραματσόνι διεκδικεί δικαστικώς τα οφειλόμενά του από τον Παναθηναϊκό, με την ΕΠΟ να ενημερώνει σχετικά με την ημερομηνία της εκδίκασης.

Προσφυγή Στραματσόνι κατά του Παναθηναϊκού

Ο Αντρέα Στραματσόνι ακολούθησε τη δικαστική οδό κατά του Παναθηναϊκού, διεκδικώντας το ποσό που του οφείλουν οι «πράσινοι» από τη μεταξύ τους συνεργασία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ, η υπόθεση του Στραματσόνι θα εκδικαστεί από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών την προσεχή Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου, ανάμεσα σε έντεκα άλλες υποθέσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.