ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νικηφόρα πορεία και το 2019!

Η Ρούλα Μούλη γράφει sτο πρώτο blog της νέας χρονιάς στο Panathinaikos24.gr για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας με την Αγ. Παρασκευή.

Νικηφόρα πορεία και το 2019!

Καλησπέρα σας και πάλι! Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρονιά. Να έχετε υγεία και ό,τι άλλο επιθυμείτε μέσα στο 2019.

Την Κυριακή που μας έρχεται, στις 13 του μήνα, επιστρέφουμε στη δράση, αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Η νέα χρονιά μπαίνει δυναμικά για εμάς, καθώς ο αντίπαλός μας βρίσκεται στο… κατόπι μας και τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πρόκειται για ένα δυνατό σύνολο, όπως έχει αποδειχθεί και από την ως τώρα πορεία του, που του αρέσει να τρέχει και να «χτυπά» στον αιφνιδιασμό.

Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να μπούμε όσο πιο καλά γίνεται στο παιχνίδι και να… χαλάσουμε το πλάνο των αντιπάλων, οι οποίοι θα ποντάρουν στην ταχύτητά τους. Εάν προσέξουμε στην άμυνα και εκμεταλλευτούμε τα δυνατά μας σημεία στην επίθεση, τότε θα μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, στοχεύοντας σε ακόμη μια νίκη, η οποία θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας. Πέραν όλων των άλλων, θέλουμε να κάνουμε ποδαρικό με το δεξί στο 2019, συνεχίζοντας δυνατά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.139 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η παρουσία των οπαδών μας είναι πολύτιμη. Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι που έχουμε δώσει ως τώρα, θα θέλαμε να συμβεί το ίδιο και την Κυριακή. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή, ώρα 14:30 στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...