ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νικηφόρα πορεία και το 2019!

Η Ρούλα Μούλη γράφει sτο πρώτο blog της νέας χρονιάς στο Panathinaikos24.gr για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας με την Αγ. Παρασκευή.

Νικηφόρα πορεία και το 2019!

Καλησπέρα σας και πάλι! Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρονιά. Να έχετε υγεία και ό,τι άλλο επιθυμείτε μέσα στο 2019.

Την Κυριακή που μας έρχεται, στις 13 του μήνα, επιστρέφουμε στη δράση, αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Η νέα χρονιά μπαίνει δυναμικά για εμάς, καθώς ο αντίπαλός μας βρίσκεται στο… κατόπι μας και τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πρόκειται για ένα δυνατό σύνολο, όπως έχει αποδειχθεί και από την ως τώρα πορεία του, που του αρέσει να τρέχει και να «χτυπά» στον αιφνιδιασμό.

Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να μπούμε όσο πιο καλά γίνεται στο παιχνίδι και να… χαλάσουμε το πλάνο των αντιπάλων, οι οποίοι θα ποντάρουν στην ταχύτητά τους. Εάν προσέξουμε στην άμυνα και εκμεταλλευτούμε τα δυνατά μας σημεία στην επίθεση, τότε θα μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, στοχεύοντας σε ακόμη μια νίκη, η οποία θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας. Πέραν όλων των άλλων, θέλουμε να κάνουμε ποδαρικό με το δεξί στο 2019, συνεχίζοντας δυνατά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Επιστροφή «μπαμ» από τη Θύρα 13!
Επιστροφή «μπαμ» από τη Θύρα 13! 37.626 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η παρουσία των οπαδών μας είναι πολύτιμη. Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι που έχουμε δώσει ως τώρα, θα θέλαμε να συμβεί το ίδιο και την Κυριακή. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή, ώρα 14:30 στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

ΣΧΟΛΙΑ