ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κιλπάτρικ: «Μεγάλη ομάδα με απίστευτο κόσμο ο Παναθηναϊκός – Θέλω τίτλους»

Οι πρώτες δηλώσεις του Σον Κιλπάτρικ μετά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Κιλπάτρικ: «Μεγάλη ομάδα με απίστευτο κόσμο ο Παναθηναϊκός - Θέλω τίτλους»

Ο Σον Κιλπάτρικ έφτασε στην Αθήνα και λίγο μετά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος», έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά:

Για την απόφασή του: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, με καλούς παίκτες ο Παναθηναϊκός. Έχει απίστευτο κόσμο. Δεν το βλέπεις ποτέ αυτό. Ήθελα αυτή την ευκαιρία. Θέλω να παίξω γι’ αυτό τον κόσμο και με αυτούς τους συμπαίκτες. Είναι σημαντικό για εμένα».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Ρικ Πιτίνο: «Είναι σπουδαίος προπονητής. Αποτέλεσε έναν από τους λόγους που ήρθα εδώ. Δεν περιμένεις κάθε μέρα έναν τέτοιο προπονητή θρύλο να σε καλεί στην ομάδα του. Μόλις με κάλεσε, του είπα: “έρχομαι”. Ο πρώην προπονητής μου ο Μικ Κρόνιν που είπε ότι θα το αγαπήσω».

Για την Euroleague: «Έβλεπα ματς καθώς ερχόμουν εδώ. Εδώ οι ομάδες παίζουν μαζί, δείχνουν χαρακτήρα. Θα με βοηθήσει αυτό όταν επιστρέψω στις ΗΠΑ».

Για το παιχνίδι του: «Είμαι λίγο διαφορετικός. Μπορώ να σουτάρω και να σκοράρω. Αυτό μπορεί να βοηθήσει αυτό το στυλ παιχνιδιού».

Για τις προσδοκίες που υπάρχουν: «Βγαίνω και παίζω. Όταν βάζεις προσδοκίες, βάζεις και όρια στον εαυτό σου. Θέλω να βοηθήσω τον εαυτό μου και τους συμπαίκτες μου».

Για τους στόχους του: «Θέλω να πάρω τίτλους. Χρειαζόμαστε δουλειά για να φτάσουμε εκεί. Όσο δουλεύεις, βελτιώνεσαι. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τη φυσική του κατάσταση: «Είμαι πολύ καλά. Ποτέ δεν είχα ερωτηματικό γι’ αυτό. Θα συνεχίσω. Έκανα προπονήσεις όλο το καλοκαίρι. Θέλω να πάνε όλα καλά».

Για το αν θα παίξει σύντομα: «Το ελπίζω. Θα ήθελα να παίζω σήμερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.