ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναγιωτόπουλος: «Τεράστιο πρόβλημα στα ριμπάουντ»

Οι δηλώσεις του μέλους του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Διαμαντή Παναγιωτόπουλου.

Παναγιωτόπουλος: «Τεράστιο πρόβλημα στα ριμπάουντ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διαμαντή Παναγιωτόπουλου στην κάμερα της Nova:

– Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Δεν μπορείς να πεις για τακτική ή κάτι άλλο. Κάναμε καλή προσπάθεια στην άμυνα και είχαμε ενέργεια. Το πρόβλημα των ριμπάουντ ήταν τεράστιο. Δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες στην Μπαρτσελόνα. Τα ριμπάουντ του Σεραφέν μας πόνεσαν. Είναι ξεκάθαρο πού χάθηκε το παιχνίδι. Για διάθεση δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Τα παιδιά προσπάθησαν και είχαν αυταπάρνηση. Το ριμπάουντ είναι θέμα πολλών πραγμάτων.

– Για τα πολλά χαμένα ριμπάουντ: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία και πρέπει να δείχνεις ποιος είσαι. Κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά πρέπει να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να φτάσουμε σε νίκες. Σίγουρα χάθηκε μια ευκαιρία. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Έχουμε πρόβλημα όλη τη χρονιά στα ριμπάουντ. Έχουμε δουλέψει πράγματα αλλά τώρα είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να κρατήσουμε την ενέργεια και τη διάθεση και με την ίδια αυταπάρνηση να έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει στη συνέχεια».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.707 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Για τον Κιλπάτρικ: «Τώρα μιλάμε για τα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα στη Βαρκελώνη. Από αύριο θα μιλήσουμε για τον Κιλπάτρικ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.