ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρεις σέντερ πήραν μαζί… ένα αμυντικό ριμπάουντ στη Βαρκελώνη!

Μεγάλη πληγή τα ριμπάουντ για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο Παλαού Μπλαουγκράνα.

Τρεις σέντερ πήραν μαζί… ένα αμυντικό ριμπάουντ στη Βαρκελώνη!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ηττήθηκε με 78-67 από τη Μπαρτσελόνα στο Παλαού Μπλαουγκράνα. Οι παίκτες του Πιτίνο πάλεψαν αρκετά, ωστόσο προδόθηκαν -μεταξύ άλλων- από την κακή «συμπεριφορά» τους στα ριμπάουντ, τα οποία έδωσαν πολλές δεύτερες και τρίτες επιθέσεις στους ψηλούς των Καταλανών.

Γενικά, τα ριμπάουντ αποτέλεσαν πληγή για τους «πράσινους» στη Βαρκελώνη. Συνολικά, οι παίκτες του Πέσιτς πήραν 20 παραπάνω από τους «πράσινους» (39-19), με τον Παναθηναϊκό να έχει 12 αμυντικά, εκ των οποίων ήρθε μόλις… ένα από τους τρεις σέντερ που χρησιμοποιήθηκαν. Γκιστ, Λάσμε και Παπαγιάννης πήραν μαζί… ένα αμυντικό ριμπάουντ (το μάζεψε ο νεαρός Έλληνας σέντερ), με τους Καλάθη και Παπαπέτρου να έχουν την πρωτιά με τρία έκαστος!

Το θέμα των χαμένων ριμπάουντ ενισχύεται με την σύγκριση, καθώς οι παίκτες της Μπαρτσελόνα να παίρνουν περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ από τα συνολικά αμυντικά του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (15 επιθετικά, αντί 12 αμυντικά), με τον Σεραφέν να δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα, μαζεύοντας έξι επιθετικά, τα οποία ανανέωσαν τις επιθέσεις των γηπεδούχων.

Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid)
Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid) 6.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...