ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα ενημέρωση για τις πληρωμές

Οι «πράσινοι» έλαβαν νέες διαβεβαιώσεις για την καταβολή της δόσης του Δεκέμβρη.

Νέα ενημέρωση για τις πληρωμές

Οι πληρωμές των μισθών του Δεκέμβρη δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη στον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι «πράσινοι» έχουν φροντίσει να ενημερώσουν τους παίκτες για το πότε θα δουν τα λεφτά στους λογαριασμούς τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, στον Παναθηναϊκό προχώρησαν σε νέες διαβεβαιώσεις σχετικά με την καταβολή των μισθών στις 15 του Γενάρη, δηλαδή τη Δευτέρα, την ώρα που στο Κορωπί δεν έχει υπάρξει κάποιο θέμα ή εκδήλωση δυσαρέσκειας από τους ποδοσφαιριστές για την εν λόγω καθυστέρηση, με την υπόθεση να κλείνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.