ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Επέστρεψε αποφασισμένος και το… δείχνει! (pic)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του, επιστρέφοντας σε εξαιρετική κατάσταση μετά τον τραυματισμό του.

Επέστρεψε αποφασισμένος και το... δείχνει! (pic)

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπαίνει σε μια αρκετά κρίσιμη περίοδο, από την οποία χρειάζεται να επιτύχει μια σειρά από μεγάλες νίκες και υπερβάσεις, ώστε να μην μπλέξει σχετικά με την παρουσία του στην πρώτη οκτάδα.

Σε αυτό το κρίσιμο διάστημα που έρχεται, ο Ρικ Πιτίνο μπορεί σίγουρα να «ποντάρει» πολλά στον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος πραγματοποιεί μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων, από τότε που επέστρεψε στα παρκέ, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του στον καρπό.

Με εξαίρεση το ματς στο ΣΕΦ, ο Παπαπέτρου είναι σταθερά από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, έχοντας κάνει το βήμα παραπάνω στο σκοράρισμα, βοηθώντας επίσης και σε άλλους τομείς, όπως η άμυνα και τα ριμπάουντ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε 17 πόντους, με τη Μπάγερν 18 και 8 ριμπάουντ, ενώ χθες στο Παλαού Μπλαουγκράνα ήταν μακράν του δευτέρου ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, σημειώνοντας ξανά 17 πόντους.

Τα στατιστικά του Παπαπέτρου στα τέσσερα τελευταία ευρωπαϊκά ματς της ομάδας

(Ομάδα – Χρόνος Συμμετοχής – Πόντοι – Ποσοστά – Ριμπάουντ – Ασίστ – Κλεψίματα, Λάθη, και Index Rating)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.