ΚΛΕΙΣΙΜΟ
SUPER LEAGUE

Ώρα για… τρίποντο ξέσπασμα στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την ήττα στη Λαμία και έχει την ευκαιρία να «απαντήσει» στο αποψινό ματς με την Ξάνθη, παίρνοντας την πρώτη του νίκη στο νέο έτος.

Ώρα για... τρίποντο ξέσπασμα στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός επανέρχεται στις υποχρεώσεις του στην Super League, κόντρα στην Ξάνθη (19:00), την ομάδα κόντρα στην οποία φανέρωσε το πρώτο δείγμα των φετινών δυνατοτήτων του στις αρχές της σεζόν στα Πηγάδια.

Το εν λόγω παιχνίδι αποτελεί δοκιμασία για τους «πράσινους», καθώς τις τελευταίες σεζόν η Ξάνθη του έχει βάλει… δύσκολα στην έδρα του (Λεωφόρος ή ΟΑΚΑ), χτίζοντας μια αρνητική παράδοση τριετίας για το τριφύλλι.

Ωστόσο, κάθε ματς αποτελεί ένα διαφορετικό κεφάλαιο και αυτό το γνωρίζει καλά ο Γιώργος Δώνης και η ομάδα του, που απόψε θέλει να «σπάσει» τη μίνι παράδοση της Ξάνθης και να «απαντήσει» με νίκη στους Ακρίτες, έπειτα μάλιστα από την ήττα που υπέστη στη Λαμία για τον θεσμό του Κυπέλλου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.852 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...