ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ξάνθη

Η πιθανή ενδεκάδα, τα συστήματα και το δίλημμα του Γιώργου Δώνη για το σημερινό ματς με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ξάνθη

Ο Παναθηναϊκός επανέρχεται σήμερα σε ρυθμούς Super League, υποδεχόμενος την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό ματς από το οποίο οι «πράσινοι» θέλουν να αποκομίσουν τρεις βαθμούς, παίρνοντας ψυχολογία μετά την ήττα στη Λαμία και συνάμα βαθμολογική ώθηση.

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται ότι έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα εκλεκτούς του και αναμένεται να επιλέξει σχήμα με τετράδα στην άμυνα, με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Κολοβέτσιο – Μαυρομμάτη δίδυμο στόπερ και τους Ινσούα (αριστερά), Γιόχανσον (δεξιά) στα άκρα.

Στον άξονα θα τοποθετηθούν οι Κάτσε και Δώνης, με τους Χατζηγιοβάνη, Χατζηθεοδωρίδη και Μπουζούκη πίσω από τον φορ, η επιλογή του οποίου αποτελεί το μοναδικό… δίλημμα του Έλληνα κόουτς. Αυτό που θα φανεί λίγο πριν από τη σέντρα του ματς είναι το εάν θα προτιμηθεί ο ιατρικά ΟΚ αλλά χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, Φεντερίκο Μακέντα, ή θα επιλεχθεί η λύση Βέργου, με τον Ιταλό να έρχεται από τον πάγκο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.