ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτη προπόνηση και αύριο… ντεμπούτο για Κιλπάτρικ!

Ο Σον Κιλπάτρικ έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση στο ΟΑΚΑ και αύριο θα φορέσει για πρώτη φορά τα πράσινα, στο ματς με την Κύμη στη Χαλκίδα.

Πρώτη προπόνηση και αύριο... ντεμπούτο για Κιλπάτρικ!

Πρώτη προπόνηση και αύριο πρώτη συμμετοχή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τον Σον Κιλπάτρικ.

Ο Αμερικανός γκαρντ προπονήθηκε σήμερα για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ και θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας του Πιτίνο για το αυριανό παιχνίδι με την Κύμη στη Χαλκίδα για την 13η αγωνιστική της Basket League.

Ο Κιλπάτρικ θα πάρει τη θέση του Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος δεν θα μεταβεί στη Χαλκίδα συνεχίζοντας τη θεραπεία, όπως και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.