ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σκασμένοι» οι παίκτες στα αποδυτήρια – Τι έκαναν Δώνης και Νταμπίζας

Τι συνέβη μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ξάνθη. Οι αντιδράσεις των παικτών και το «προχωράμε» των Δώνη και Νταμπίζα.

«Σκασμένοι» οι παίκτες στα αποδυτήρια - Τι έκαναν Δώνης και Νταμπίζας

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν μπορούσαν να πιστέψουν το πως χάθηκαν οι τρεις βαθμοί στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, παρά τη μεγάλη προσπάθειά τους στο δεύτερο ημίχρονο και την ανατροπή του σκηνικού από το προβάδισμα των Ακριτών.

Η ισοφάριση που δέχθηκε το τριφύλλι στην τελευταία φάση του αγώνα προκάλεσε απογοήτευση στα αποδυτήρια, με τους παίκτες να είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένοι από την κατάληξη ενός ματς το οποίο κρατούσαν στα χέρια τους.

Γι’ αυτό και ανέλαβαν δράση οι Δώνης και Νταμπίζας, που έσπευσαν να ηρεμήσουν τους «πράσινους», ούτως ώστε να ανασκουμπωθούν και να αφήσουν πίσω τους όσα έγιναν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο άνδρες, είπαν στους παίκτες πως ό,τι έγινε… έγινε και πως πρέπει να κοιτάξουν τη συνέχεια και να μάθουν από τα λάθη τους, τα οποία τους στέρησαν δύο βαθμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.