ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Μεγαλώνει η λίστα: Μια ενδεκάδα σκόρερ στο τριφύλλι!

Αυξήθηκε στους έντεκα ο αριθμός των παικτών που έχουν χριστεί σκόρερ στα φετινά ματς του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Μεγαλώνει η λίστα: Μια ενδεκάδα σκόρερ στο τριφύλλι!

Aν μη τι άλλο, ο φετινός Παναθηναϊκός έχει πλουραλισμό, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο χθεσινό ματς με την Ξάνθη, οι «πράσινοι» βρήκαν τον ενδέκατο σκόρερ τους σε 15 αναμετρήσεις της Super League, με τον Κολοβέτσιο να μπαίνει στη λίστα, η οποία συνεχώς και μεγαλώνει.

Ο Κολοβέτσιος σκόραρε στο 68ο λεπτό του ματς με κεφαλιά, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας και βλέποντας το όνομά του να μπαίνει σε μια λίστα στην οποία βρίσκονται οι:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.614 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μακέντα (5 γκολ) Γιόχανσον (4 γκολ) Μπουζούκης (3 γκολ) Χατζηγιοβάνης (3 γκολ) Κάτσε (2 γκολ) Κουρμπέλης (2 γκολ) Χατζηθεοδωρίδης (2 γκολ) Καμπετσής (1 γκολ) Εμμανουηλίδης (1 γκολ) Ινσούα (1 γκολ)

Ο Κολοβέτσιος και οι υπόλοιποι δέκα σκόρερ έχουν συνεισφέρει ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 25 τέρματα, δύο πίσω από τον ΠΑΟΚ που έχει 27.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.