ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πάμε δυνατά και τη νέα χρονιά

Ο Άξελ Γιάκομπσεν γράφει στο Panathinaikos24.gr για τους στόχους του Παναθηναϊκού και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ανοίγει το αγωνιστικό καλεντάρι για το 2019.

Πάμε δυνατά και τη νέα χρονιά

Καλησπέρα σε όλους! Εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά, με υγεία, πολλά χαμόγελα και χαρά!

Η ομάδα μπαίνει δυνατά από την αρχή, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο μας. Μπαίνουμε στο 2019 δυναμικά με ένα ντέρμπι, ωστόσο εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το momentum με το οποίο πήγαμε έως τη διακοπή και μας έχει φέρει σε μια πολύ καλή βαθμολογική θέση.

Θα είναι ένα δύσκολο ματς, όμως θα κάνουμε τα πάντα για να εκμεταλλευτούμε την καλή μας φόρμα αλλά και τη δυναμική που έχουμε στην έδρα μας. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και πιστεύω ότι θα είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο μυαλό μας φυσικά υπάρχει και η βαθμολογία, καθώς εάν κερδίσουμε τότε θα τους ξεπεράσουμε και θα βρεθούμε στη δεύτερη θέση, γεγονός το οποίο λειτουργεί ως κίνητρο. Παράλληλα, έχουμε και την εμπειρία από το προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο δεν ήμασταν καλοί, οπότε όλοι θέλουμε να «απαντήσουμε» με μια δυνατή εμφάνιση μπροστά στους οπαδούς μας.

Θα είναι κλειδί για εμάς το να μπούμε δυνατά στη νέα χρονιά και να πάρουμε κι άλλο αγωνιστικό… θάρρος, ώστε να τελειώσουμε τη σεζόν οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στην καλύτερη δυνατή θέση. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά καλές ομάδες, καθώς εκτός από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ υπάρχουν κι άλλα αξιόλογα κλαμπ στο πρωτάθλημα.

Εμείς δεν έχουμε παρά να διατηρούμε το επίπεδο συγκέντρωσής μας στα ύψη, τους στόχους μας αλλά και την καλή δουλειά στις προπονήσεις, όπως έχουμε κάνει έως τώρα, κάτι που έχει φανεί από τα αποτελέσματα. Θεωρητικά, εάν κάνεις τα σωστά, τότε τα καλά πράγματα θα σου έρθουν. Εμείς πάντως, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να πετύχουμε παρόμοια ή και καλύτερα πράγματα σε σχέση με όσα κάναμε στον πρώτο γύρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.