ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κιλπάτρικ: «Προσπαθώ να προσαρμοστώ – Πανέτοιμος με Ζαλγκίρις»

Ο MVP του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σήμερα, Σον Κιλπάτρικ, τόνισε ότι θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις.

Κιλπάτρικ: «Προσπαθώ να προσαρμοστώ - Πανέτοιμος με Ζαλγκίρις»

Ο Σον Κιλπάτρικ πέτυχε 20 πόντους στην παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ στο παιχνίδι. Είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με τις ΗΠΑ. Προσπαθώ να προσαρμοστώ. Έχω να τρέξω πάνω κάτω σε παιχνίδι από τον Ιούλιο. Ακόμα προσαρμόζομαι στα δεδομένα του ευρωπαϊκού και ελληνικού μπάσκετ.

Θα είμαι έτοιμος για Ζαλγκίις. Θα έχουμε πάλι πίσω τον Νικ που είναι ο ηγέτης μας. Περιμένω να παίξω μαζί του. Είμαι απόλυτα σίγουρος πως ο κόουτς Πιτίνο θα μας έχει έτοιμους για την Παρασκευή.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μου αρέσουν πολύ οι συμπαίκτες μου. Δουλεύουν σκληρά. Έχουμε ένα νέο γκρουπ παικτών και όλοι μαθαίνουν. Ο Γιώργος (Καλαϊτζάκης) γίνεται όλο και καλύτερος μέρα με τη μέρα. Είναι σημαντικό αυτό και εμείς πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε ως ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...