ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πελεκούδας: «Δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟΚ»

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στην Κυψέλη με 3-0, τόνισε ότι δίκαια επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι μιας και ήταν καλύτεροι.

Πελεκούδας: «Δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟΚ»

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας σχολίασε τη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, η οποία έγινε για την 12η αγωνιστική της Volley League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι στα δύο πρώτα σετ μέχρι τους 20 πόντους τους κοντράραμε. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς και κέρδισε δίκαια. Το rotation που έκανε στο σερβίς μετά τους 20 πόντους όπου έπαιξε με τον Κλάπβαϊκ έκανε τη διαφορά».

Για τους στόχους της ομάδας σημείωσε: «Ο στόχος μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο βόλε και να βάλουμε τις βάσεις για το μέλλον της ομάδας. Η βαθμολογική μας θέση δεν παίζει τόση σημασία.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.716 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απώλεια του Δημήτρη Ανδρεόπουλου: «Συλλυπητήρια και στον προπονητή μας και στον Χαράλαμπο για την απώλειά τους. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν τόση δύναμη που η απώλεια δεν του επηρέασε σε αγωνιστικό επίπεδο. Είναι δύσκολο για κάθε οικογένεια. Έχουν τη δύναμη όμως να κρατηθούν και να θυμούνται την κυρία Λίνα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...