ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Σον Κιλπάτρικ: Ένα… πολυβόλο έτοιμο για να προσφέρει (Vid)

Ο Σον Κιλπάτρικ συστήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο «πράσινο» κοινό, μιας και πέτυχε 20 πόντους με την Κύμη και ήταν ο MVP με μόλις μία προπόνηση. Το Panathinaikos24.gr αναλύει όλη την εμφάνιση του.

Σον Κιλπάτρικ: Ένα... πολυβόλο έτοιμο για να προσφέρει (Vid)

Μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει το γεγονός ότι ένας μπασκετμπολίστας, με μόλις μία προπόνηση, μπορεί να προσφέρει τόσα πολλά.

Ο Σον Κιλπάτρικ μπήκε φορτσάτος από το πρώτο δευτερόλεπτο, που πάτησε το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί στην αρχή να μην του μπήκαν τα σουτ, αλλά αυτός συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό, δειχνοντας σ’ όλους το πόσο πιστεύει στον εαυτό του και στις δυνατοτητές του.

Γρήγορος, εύστροφος και όσο και περίεργο αν ακούγεται όχι ατομιστής. Ο Αμερικανός σουτέρ συνεργαζόταν άψογα με τους συμπαίκτες του και ήταν λίγες οι φορές, που τράβηξε προσπάθειες από τα… μαλλιά που λέμε.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι 23 βαθμοί που είχε ο Κιλπάτρικ στο ranking, είναι η κορυφαία επίδοση μεταξύ των 17 παικτών που έκαναν ντεμπούτο με τα πράσινα μεσούσης της περιόδου, από το 2010-11 όταν και καθιερώθηκε στο Πρωτάθλημα, το συγκεκριμένο σύστημα αξιολόγησης.

Πέρα από τους 23 βαθμούς στο ranking, κατάφερε  να πετύχει 20 πόντους σε μόλις 23 λεπτά συμμετοχής. Το πιο απίθανο απ΄όλα είναι ότι σκόραρε με κάθε δυνατό τρόπο. Με σουτ, με μπάσιμο, με τρίποντο, με βολή, με τα… πάντα.

Ο Σον Κιλπάτρικ είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά στον Παναθηναϊκό, με μία πρώτη ματιά, αλλά  αυτό δεν σημαίνει ότι μόνος του μπορεί να γυρίσει το όλο κλίμα. Σ’ αυτό φυσικά μπορεί να βοηθήσει ο legend Ρικ Πιτίνο, του οποίου η δουλειά έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται.

Το αν ο Κιλπάτρικ πετύχει σαν παίκτης του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να το πει κανείς, αλλά είναι δεδομένο ότι αυτή του η εμφάνιση κάνει όλους να ελπίζουν για το μέλλον.

Η ιστορία λοιπόν θα δείξει..

Δείτε highlights από τη σημερινή εμφάνιση του Κιλπάτρικ:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...