ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Σίνγκλετον: «Υπέροχα στον Παναθηναϊκό – Εγώ και ο Τζέιμς δεν… πίναμε νερό»

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αλλά και για την... αποστροφή που είχε εκείνος και ο Τζέιμς για το νερό.

Σίνγκλετον: «Υπέροχα στον Παναθηναϊκό - Εγώ και ο Τζέιμς δεν... πίναμε νερό»

Ο Κρις Σίνγκλετον παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη θητεία του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αλλά και στο νερό που… δεν έπινε, όπως συνέβαινε και στην περίπτωση του Μάικ Τζέιμς.

Αναλυτικά:

«Δεν μου άρεσε το νερό! Δεν μπορούσα να πιω καθόλου! Μπορούσα να πιω οτιδήποτε άλλο… Ισοτονικά, χυμό πορτοκάλι, γάλα… Τα πάντα εκτός από νερό! Πάντως έμαθα ότι είναι σημαντικό ώστε να μείνω ενυδατωμένος. Ο Μάικ Τζέιμς είχε το ίδιο θέμα, όμως νομίζω ότι άρχισε να πίνει πολύ νερό τους τελευταίους μήνες».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Παναθηναϊκό: «Επικοινώνησαν μαζί μου για πρώτη φορά τον Ιούλιο. Κρατήσαμε επαφή αρκετά συχνά. Ήταν επίμονοι, με ήθελαν πραγματικά. Το Μιλάνο και η Μπαρτσελόνα επίσης με προσέγγισαν όμως αποφάσισα να έλθω στην Ελλάδα. Είχα 10 μέρες άδεια πριν έλθω στον Παναθηναϊκό και ένιωσα αμέσως σαν στο σπίτι μου. Η ομάδα και οι φίλαθλοι με έκαναν να νιώσω άνετα και πέρασα υπέροχα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.