ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όλα «ανοιχτά» για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Σε αναμονή βρίσκονται στον Παναθηναϊκό. Τι περιμένουν και τι σκέφτονται να κάνουν.

Όλα «ανοιχτά» για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Η μεταγραφή του Πάνου Αρμενάκα στον Παναθηναϊκό έχει «κολλήσει» ελέω Ουντινέζε.

Ο παίκτης τα έχει βρει εδώ και αρκετές ημέρες με τους πράσινους, ωστόσο το θέμα δεν προχωρά καθώς οι Ιταλοί ζητούν ένα ποσό για τα τροφεία του παίκτη, προκειμένου να συναινέσουν για να ολοκληρωθεί το deal και ο ομογενής να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Πράσινη», η συμφωνία μεταξύ του Νταμπίζα και του εκπροσώπου του Αρμενάκα, ήταν η απόκτηση του παίκτη ως ελεύθερος, δίχως να υπάρξει πληρωμή ποσού στην Ουντινέζε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.166 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό αναμένουν να δουν κάποια εξέλιξη στην υπόθεση, η οποία έχει κολλήσει, περιμένοντας τον μάνατζερ του παίκτη να λύσει το θέμα (όπως έχει μεταφέρει στους ανθρώπους της ομάδας) και να δοθεί τέλος στο… μίνι σίριαλ.

Πάντως, σε περίπτωση που δεν φανεί αλλαγή, τότε ο Παναθηναϊκός θα αφήσει την περίπτωση Αρμενάκα. Όλα θα φανούν τις επόμενες ημέρες…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.