ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανέλαβε δράση ο Δώνης: Η ατάκα-συμβουλή στους παίκτες

Ο Γιώργος Δώνης και το επιτελείο του έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στην ψυχολογική ανάταση των παικτών του.

Ανέλαβε δράση ο Δώνης: Η ατάκα-συμβουλή στους παίκτες

Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να πιστέψουν τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η νίκη μέσα από τα χέρια τους στο ματς με την Ξάνθη, κάτι που ανάγκασε τον Γιώργο Δώνη να βγει μπροστά και να αναλάβει δράση.

Τόσο μετά τη λήξη του ματς από τα αποδυτήρια, όσο και εχθές στο Κορωπί, ο Δώνης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του σχετικά με όσα έγιναν στο παιχνίδι της Κυριακής, τονίζοντας ότι πρέπει να προχωρήσουν παρακάτω, αλλά και το ότι πρέπει το πάθημα να γίνει μάθημα, ώστε σε παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον, η ομάδα να κλειδώνει το αποτέλεσμα και να μη ρισκάρει, όπως έγινε κόντρα στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Δώνης θεωρεί ότι έγιναν αρκετές λανθασμένες επιλογές από τους «πράσινους» στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι. Με τις ενέργειές του, προσπαθεί να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του και παράλληλα να τους αναδείξει ότι όσα έγιναν την Κυριακή πρέπει να αποτελέσουν μαθήματα για τη συνέχεια. «Να μάθουμε από τα λάθη μας», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Έλληνα κόουτς στους παίκτες του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.352 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.