ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραχωρεί δύο ως δανεικούς ο Παναθηναϊκός

Ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι δανεισμοί δύο ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Παραχωρεί δύο ως δανεικούς ο Παναθηναϊκός

Δύο ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ του Παναθηναϊκού θα αφήσουν -έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν- το Κορωπί, φεύγοντας με τη μορφή δανεισμού.

Ο ένας είναι ο Χρήστος Κουντουριώτης, ο οποίος θα μεταβεί σύντομα στη Σλοβακία ώστε να φορέσει τη φανέλα της Ζέμπλιν, ενώ έπειτα ακολουθεί η σειρά του 21χρονου μέσου, Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Αγγελόπουλος επέστρεψε από τη θητεία του στη Σπάρτη και θα κλείσει σε άλλη ομάδα της Football League, αγωνιζόμενος στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία μέχρι το καλοκαίρι.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.435 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά τον Αγγελόπουλο, σειρά θα πάρουν οι Δημητρούλας, Βαλμάς αλλά και ο Μαρκ Σιφναίος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.