ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει την άδεια

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει και να εκτελέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι την 31η Μαρτίου, ώστε να μην υπάρξει θέμα με την αδειοδότηση.

Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει την άδεια | panathinaikos24.gr

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανεβάζει «στροφές» και προσπαθεί να διευθετήσει όσο το δυνατόν περισσότερες ανοιχτές υποθέσεις, ούτως ώστε να παρουσιάσει έναν πλήρη φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης, όταν έρθει η ώρα.

Ποιος θα τον προστατέψει απ’ τα δρεπανηφόρα;
Ποιος θα τον προστατέψει απ’ τα δρεπανηφόρα; 4.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα κρίσιμο διάστημα, καθώς μέχρι την 31η Μαρτίου θα πρέπει να εκτελέσει με ακρίβεια ένα πλάνο που αποτελείται από τρία βήματα, σύμφωνα με την «Πράσινη».

Πρώτιστα, θα πρέπει να εξοφληθούν οι μισθοί των παικτών από τον Δεκέμβριο του 2018, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της εβδομάδας. Από τη στιγμή που οι παίκτες και το επιτελείο λάβουν τα χρήματα, τότε θα κλείσει και η τελευταία μισθολογική εκκρεμότητα για το προηγούμενο έτος.

Πλην των μισθών, υπάρχει και το «αγκάθι» των διακανονισμών αλλά και η εκπόνηση ενός βιώσιμου πλάνου για την επόμενη σεζόν. Δύο συνισταμένες που αποτελούν τις πιο δύσκολες περιπτώσεις για το τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει εξοφλήσει ή έστω υπογράψει διακανονισμούς με όλους τους πρώην παίκτες και προπονητές με τους οποίους υπάρχουν χρωστούμενα, έως την 31η Μάρτη. Παράλληλα, θα πρέπει να παρουσιαστεί ένα πλάνο βιωσιμότητας, το οποίο θα αποδεικνύει ότι η ΠΑΕ δεν θα έχει πρόβλημα να «τρέξει» στη σεζόν 2019/20.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close