ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει την άδεια

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει και να εκτελέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι την 31η Μαρτίου, ώστε να μην υπάρξει θέμα με την αδειοδότηση.

Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει την άδεια

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανεβάζει «στροφές» και προσπαθεί να διευθετήσει όσο το δυνατόν περισσότερες ανοιχτές υποθέσεις, ούτως ώστε να παρουσιάσει έναν πλήρη φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης, όταν έρθει η ώρα.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα κρίσιμο διάστημα, καθώς μέχρι την 31η Μαρτίου θα πρέπει να εκτελέσει με ακρίβεια ένα πλάνο που αποτελείται από τρία βήματα, σύμφωνα με την «Πράσινη».

Πρώτιστα, θα πρέπει να εξοφληθούν οι μισθοί των παικτών από τον Δεκέμβριο του 2018, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της εβδομάδας. Από τη στιγμή που οι παίκτες και το επιτελείο λάβουν τα χρήματα, τότε θα κλείσει και η τελευταία μισθολογική εκκρεμότητα για το προηγούμενο έτος.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.054 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλην των μισθών, υπάρχει και το «αγκάθι» των διακανονισμών αλλά και η εκπόνηση ενός βιώσιμου πλάνου για την επόμενη σεζόν. Δύο συνισταμένες που αποτελούν τις πιο δύσκολες περιπτώσεις για το τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει εξοφλήσει ή έστω υπογράψει διακανονισμούς με όλους τους πρώην παίκτες και προπονητές με τους οποίους υπάρχουν χρωστούμενα, έως την 31η Μάρτη. Παράλληλα, θα πρέπει να παρουσιαστεί ένα πλάνο βιωσιμότητας, το οποίο θα αποδεικνύει ότι η ΠΑΕ δεν θα έχει πρόβλημα να «τρέξει» στη σεζόν 2019/20.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.