ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Ώρα για επίσημες απαντήσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την υποχρέωση του Γιάννη Αλαφούζου να βγει και να μιλήσει για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Παϊρότζ.

Ώρα για επίσημες απαντήσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την υποχρέωση του Γιάννη Αλαφούζου να βγει και να μιλήσει για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Παϊρότζ.

Οι μέρες περνούν, αλλά εξελίξεις στο θέμα της αλλαγής ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν. Κι απ’ ότι φαίνεται πολύ δύσκολα θα υπάρξουν. Θα μιλάμε για μεγάλη ανατροπή αν μέσα στις επόμενες πέντε μέρες εμφανιστεί ξαφνικά ο Παϊρότζ και καλύψει την ΑΜΚ που τρέχει μέχρι τις 21 Ιανουαρίου. Έπειτα από μήνες υποσχέσεων, πολλών εκατομμυρίων στα λόγια, προπαγάνδας και αποπροσανατολισμού, η υπόθεση αυτή θα λάβει τέλος, δίχως να έχει θετική κατάληξη για το «τριφύλλι». Από τα… όνειρα και τις ελπίδες για το μέλλον της ομάδας, με πολλά χρήματα, με… γήπεδα στον Βοτανικό και «επεκτάσεις» στην ασιατική αγορά, φτάνουμε στην εξαφάνιση και τη μη αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ, αφού πρώτα ο κόσμος της ομάδας διχάστηκε για μια ακόμη φορά και πίστεψε σε κάτι.

Ξαναγράφω: Όλα αυτά, ΕΚΤΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ. Επειδή απομένουν πέντε μέρες και… ποτέ δεν ξέρεις, πάντα θα πρέπει να έχουμε ένα παράθυρο ανοικτό για τυπικούς λόγους. Όλα δείχνουν, όμως, ότι κάτι διαφορετικό από τη σημερινή πραγματικότητα πολύ δύσκολα θα συμβεί.

Από τη στιγμή που θα εκπνεύσει η προθεσμία και θα περάσει η 21η Ιανουαρίου, θα πρέπει να υπάρξουν επίσημες τοποθετήσεις και απαντήσεις σε όλα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, από τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ οφείλει να βγει και να μιλήσει ανοικτά για όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα της ΠΑΕ σε κάθε επίπεδο.

Ο κόσμος είναι στο σκοτάδι, καθώς τα μόνα που μαθαίνει είναι προϊόν ρεπορτάζ και μάλιστα «θολού» για την υπόθεση του Ταϊλανδού. Άλλωστε, το περιβάλλον του τελευταίου αποφεύγει να πει το παραμικρό τους τελευταίους μήνες. Αποτελεί υποχρέωση του νυν μεγαλομετόχου να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας για το τι μέλλει γενέσθαι.

Γιατί δεν προχώρησε το θέμα Παϊρότζ, ποια είναι η επόμενη μέρα, πως θα πορευτεί το κλαμπ, αν υπάρχουν νέες σκέψεις για τη δημιουργία πολυμετοχικού σχήματος κλπ, είναι κάποιες από τις απαντήσεις που πρέπει να δοθούν, προκειμένου τα πάντα να γίνουν γνωστά και να ξέρουν όλοι πως θα προχωρήσει το «τριφύλλι» αρχικά μέχρι το καλοκαίρι, αλλά και στη συνέχεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE