ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανατροπή: Πρώην «πράσινος» στόχος κατέληξε στο ΝΒΑ!

Ήταν έτοιμος για την... Euroleague αλλά βρήκε ξανά θέση στο ΝΒΑ.

Ανατροπή: Πρώην «πράσινος» στόχος κατέληξε στο ΝΒΑ!

Ο Τζέιμς Νάναλι αποτέλεσε υποψήφιο στόχο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ωστόσο οι «πράσινοι» προτίμησαν τον Σον Κιλπάτρικ, αφήνοντας την περίπτωση του πρώην παίκτη της Φενέρμπαχτσε.

Ο Νάναλι βρέθηκε μια ανάσα από τη συμφωνία με τη Μπασκόνια, ωστόσο στο… παρά ένα ήρθε η πρόταση για 10ήμερο συμβόλαιο από τους Χιούστον Ρόκετς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν αρκετά θέματα τραυματισμών και ως εκ τούτου προέκριναν την περίπτωση του άλλοτε «πράσινου» στόχου.

«Ήμουν έτοιμος να αποδεχθώ μια εξαιρετική κατάσταση στην Euroleague (σ.σ Μπασκόνια), ωστόσο οι Ρόκετς έκαναν το βήμα. Τρελό 24ωρο, είμαι ενθουσιασμένος», ανέφερε ο Νάναλι που επιστρέφει εν τέλει στο ΝΒΑ έπειτα από το πέρασμά του από τη Μινεσότα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.427 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.