ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανάλυση Πιτίνο: «Γι’ αυτό δυσκολευόμαστε εκτός έδρας»

Ο Ρικ Πιτίνο παρουσίασε τρεις λόγους για τους οποίους ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν μπορεί να κερδίσει μακριά από το ΟΑΚΑ. Τι είπε για τον Πέιν.

Ανάλυση Πιτίνο: «Γι' αυτό δυσκολευόμαστε εκτός έδρας»

Ο Ρικ Πιτίνο ανέφερε τρεις λόγους για τους οποίους, κατά την άποψή του, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αδυνατεί να πάρει νίκες μακριά από την έδρα του.

«Υπάρχουν τρεις λόγοι για αυτό, χωρίς να θέλω να ρίξω ευθύνη σε κανέναν. Πρώτον, οι βασικές μας αρχές είναι πολύ αδύναμες. Το σκριν και το πώς να το χρησιμοποιείς, το σουτ. Όλες οι βασικές αρχές που κάνουν τις ομάδες σπουδαίες φθίνουν σε εμάς. Δεύτερον, οι τραυματισμοί είναι ένα πρόβλημα. Λείπει ο καλύτερός μας παίκτης στο σκοράρισμα έναν μήνα, “χάνουμε” στον τομέα αυτό. Και το τρίτο πρόβλημα είναι το πιο σημαντικό, τα ριμπάουντ. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα με πέντε λεπτά για το τέλος κυριάρχησαν κοντά στο καλάθι.

Και το άλλο σημείο. Ποιος είναι ο καλύτερος μας παίκτης και πιο αποτελεσματικός; Ο Σκάιγουοκερ. Αυτό είναι σπουδαίο και όχι καλό ταυτόχρονα. Χρειάζεται οι ψηλοί σου να παίρνουν τα ριμπάουντ όπως παίζει ο ίδιος. Με την ένταση στην άμυνα που δείχνει, με τον τρόπο που επιτίθεται. Με τον τρόπο που δουλεύει να βελτιώσει την ομάδα. Όταν βελτιώσουμε τις βασικές αρχές μας τότε θα γίνει σπουδαία ομάδα. Όταν γίνουμε πλήρεις και υγιείς θα το διορθώσω. Σε τρεις εβδομάδες δεν μπορείς να αλλάξεις τις κακές αρχές τριών μηνών σε μία βραδιά. Στην άμυνα έχουμε βελτιωθεί. Στην επίθεση θα βοηθήσει ο Κιλπάτρικ  και ο Λάνγκφορντ όταν επιστρέψει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.004 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη Ζαλγκίρις δήλωσε τα εξής: «Είναι μία καλά προπονημένη ομάδα. Την είδα σε βίντεο και κάνει αρκετά πράγματα αμυντικά και επιθετικά. Πρέπει να είμαστε υγιείς και να βρούμε σκορ. Όταν επιστρέψουν οι δύο περιφερειακοί μας θα βοηθήσει στον τομέα αυτό. Έχουμε μεγάλη τόνωση από τον Κιλπάτρικ.

Ενώ για τον Πέιν τόνισε: «Ο Πέιν είναι ένας καλός παίκτης. Είναι όμως εκτός φόρμας, χρειάζεται μερικές εβδομάδες για να μάθει τα συστήματα και την άμυνα. Ο Κιλπάτρικ τα αντιλαμβάνεται γρήγορα. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμος να παίξει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...