ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

«Νοκ άουτ» και ο Κάτσε, επιστρέφει ο Κολοβέτσιος

Ο Εργκούς Κάτσε τέθηκε εκτός λόγω ίωσης και απείχε από τη σημερινή προπόνηση. Επιστρέφει το απόγευμα ο Κολοβέτσιος.

«Νοκ άουτ» και ο Κάτσε, επιστρέφει ο Κολοβέτσιος

Δεν… τελειώνουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, καθώς την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης δεν ακολούθησε ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος περνά με τη σειρά του την ίωση που… γυροφέρνει το Κορωπί. Πλην του Αλβανού μέσου, εκτός για τον ίδιο λόγο έχει τεθεί ο Κουλιμπαλί, όπως και ο Κολοβέτσιος, ο οποίος όμως αναμένεται να προπονηθεί κανονικά το απόγευμα.

Παράλληλα, οι Ινσούα, Αποστολάκης, Κουρμπέλης, Κότσαρης και Πούγγουρας ακολούθησαν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Φεντερίκο Μακέντα έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης και αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς το απόγευμα.

Στα της προπόνησης, το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με τελειώματα, με τους πράσινους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το απόγευμα και το δεύτερο σκέλος της σημερινής δουλειάς τους.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...