ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Δώνη για τον… αντί-Κουρμπέλη

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει τεθεί νοκ άουτ, αναγκάζοντας τον Γιώργο Δώνη να επιλέξει τον αντικαταστάτη του, μέσα από το πράσινο ρόστερ.

Οι σκέψεις του Δώνη για τον... αντί-Κουρμπέλη

Το πρόβλημα του Κουρμπέλη αναγκάζει τον Γιώργο Δώνη να εξετάζει τις εναλλακτικές επιλογές του για τη μεσαία γραμμή, ενόψει του ματς της Δευτέρας με τη Λαμία στη Φθιώτιδα.

Ο Δώνης έχει δύο επιλογές για την κάλυψη του κενού που θα αφήσει πίσω του ο 25χρονος αρχηγός, με τους Φάνη Τζανδάρη και Πασχάλη Στάικο να διεκδικούν μια θέση στην «πράσινη» ενδεκάδα.

Οι δύο παίκτες δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στα «πόδια» τους, ωστόσο θα κληθούν να προετοιμαστούν και να είναι σε ετοιμότητα για τις επικείμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.404 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνύπαρξη των δύο παικτών στο προσεχές ματς με τη Λαμία, καθώς εκτός της απώλειας Κουρμπέλη, υπάρχει και ο Κάτσε, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση και παρότι έκανε χθες το απόγευμα ατομικό, η συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι είναι  προς το παρόν αμφίβολη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.