Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στον Θανάση Γιαννακόπουλο, ευχόμενος περαστικά στον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος μαζί με τον αείμνηστο αδερφό του, Παύλο, οδήγησαν το μπασκετικό τμήμα στον γαλαξία της ευρωπαϊκής δόξας.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους άνοιξε το θέμα, αναφερόμενος στον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος από το βράδυ της Τετάρτης δίνει τη δική του μάχη από το νοσοκομείο, προσπαθώντας να ξεπεράσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύσσωμα τα ελληνικά ΜΜΕ δεν θέλησαν να δώσουν διάσταση στο θέμα, σεβόμενα την επιθυμία της οικογένειας, με τον Σάρας να προβαίνει άθελά του στην αποκάλυψη αυτή, λόγω της μεγάλης αγάπης και του σεβασμού που τρέφει στο πρόσωπο του κ.Θανάση και της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Όπως ο Σάρας, έτσι και όλη η Ελλάδα βρίσκεται στο πλευρό του Θανάση Γιαννακόπουλου και ευχή όλων είναι να ξεπεραστεί κάθε πρόβλημα και ο ίδιος να επιστρέψει γερός και δυνατός κοντά στους οικείους του αλλά και δίπλα στον Παναθηναϊκό, παίρνοντας ξανά θέση στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS