ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μία ίσον… καμία

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπαίνει στo τελευταίο τρίτο των αναμετρήσεων της Euroleague με απολογισμό μόλις μίας εκτός έδρας νίκης.

Μία ίσον... καμία

Ούτε στο Κάουνας κατάφερε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να επιβληθεί και να πάρει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, τηρουμένων των αναλογιών και των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί στη βαθμολογία της Euroleague.

Οι «πράσινοι» απέτυχαν για ακόμη μια φορά φέτος να πάρουν αυτό που θέλουν μακριά από την έδρα τους, με το αρνητικό  εκτός ΟΑΚΑ σερί να συνεχίζεται… ακάθεκτο, βάζοντας σε μπελάδες την ομάδα του Πιτίνο.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετρά μία εκτός έδρας νίκη σε εννέα απόπειρες στη φετινή Euroleague, γεγονός που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Η μοναδική ευρωπαϊκή επικράτηση εκτός ΟΑΚΑ ήρθε την 5η αγωνιστική στην Ποντγκόριτσα, με 72-67. Έκτοτε, οι «πράσινοι» έχουν φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από τα ματς κόντρα στις Εφές, Μπασκόνια, Χίμκι, Νταρουσάφακα, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ζαλγκίρις, ενώ πριν από το διπλό στο Μαυροβούνιο είχαν επίσης ηττηθεί και στο Μόναχο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.590 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η συνέχεια προμηνύεται εξόχως δύσκολη, καθώς ο Παναθηναϊκός θα δώσει περισσότερα παιχνίδια εκτός έδρας, παρά στο ΟΑΚΑ και για να κάνει το βήμα παραπάνω πιάνοντας μια θέση στην οκτάδα, θα πρέπει να πάρει τα ανάλογα αποτελέσματα μακριά από το «κάστρο» του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...