ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στοίχημα: Για «καθαρή» νίκη η Ρόμα!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Για «καθαρή» νίκη η Ρόμα!

Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι το σημερινό (19/01) κουπόνι του στοιχήματος, καθώς η δράση έχει επιστρέψει για τα καλά στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εμείς, θα ασχολήθουμε αρχικά με το Ρόμα – Τορίνο, από τη Serie A, και θα συνεχίσουμε με Αγγλία. Φυσικά, από τις προτάσεις μας δεν λείπει και το μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε τομέα του στοιχήματος, όπως τα αποτελέσματα ποδοσφαίρου. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Σε φόρμα η Ρόμα

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας ξεκινάνε από το Ρόμα – Τορίνο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A. Οι Ρωμαίοι μετά από καιρό δείχνουν να έχουν βρει τον εαυτό τους. Προέχρονται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ κέρδισαν εύκολα με 4-0 την Βίτους Εντέλα στο Κύπελλο. Η Ρόμα είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας και παλέυει για την τέταρτη θέση, που οδηγεί στο Champions League της επομένης αγωνιστικής περιόδου. Η Τορίνο από την άλλη, παρουσιάζει κάμψη στην απόδοσή της. Αποκλείστηκε από την Φιορεντίνα στο Κύπελλο, παίζοντας μάλιστα εντός έδρας, με το τελικό σκορ να είναι 0-2. Την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος αναδείχτηκε ισόπαλη, 1-1, με τη Λάτσιο. Είναι φανερό, ότι οι σημερινοί γηπεδούχοι είναι σε καλή φόρμα και φορτσάρουν πλέον για την τετράδα. Η ομάδα του Ντι Φραντζέσκο έχει αρχίσει να αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και έχει τα φόντα να πετύχει τους στόχους της. Εκτός αυτών, έχει δώδεκα νίκες στα 14 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο την Τορίνο. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε πτώση και οι «Τζιαλορόσι» μπορούν να επωφεληθούν από αυτό. Για τους λόγους αυτούς, η επιλογή μας είναι το Ρόμα -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επσιτρέφεται σε περίπτωση νίκης της Ρόμα με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 2.02.

Αμφίσκορο στο Vicarage Road

Δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση συγκρούονται σήμερα στο Vicarage Road, για την 23η αγωνιστική της Πρέμιερ λιγκ. Ο λόγος, για τη Γουότφορντ και την Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν την Κρίσταλ Πάλας με 1-2, και συνεχίζυν να επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι αποτελούν ίσως την πιο ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Είναι εννιά βαθμούς κάτω από την πέμπτη θέση, ωστόσο κάνουν τα όνειρά τους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε καλό φεγγάρι είναι όμως και η Μπέρνλι, που κατάφερε να ξεφύγει με τρεις πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι πήραν σπουδαίο «τρίποντο» απέναντι στη Φούλαμ, εντός έδρας, και δίνουν σκληρή μάχη για να αγωνιστούν και του χρόνου στην Πρέμιερ Λιγκ. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να διεκδικούν θετικά αποτελέσματα και μακριά από το «σπίτι» τους. Τόσο η Γουότφορντ, όσο και η Μπέρνλι, βρίσκουν λύσεις στο σκοράρισμα, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Η Μπέρνλι όμως, διαθέτει και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στη διοργάνωση. Τα μεταξύ τους παιχνίδια ανά τα χρόνια έχουν πολλά γκολ, και κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα γίνει και απόψε. Και οι δύο, θα ψάξουν τη νίκη. Σκοράρουν, αλλά είναι και ασταθείς πίσω. Επομένως, προβλέπουμε πως θα σημειωθούν γκολ εκατέρωθεν και στηρίζουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.87.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υψηλό σκορ στην Ιταλία

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Καντού με την Αβελίνο για την 16η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει… μπρος και με συνεχόμενες νίκες έμειναν μόνοι δεύτεροι πίσω από την πρωτοπόρο Αρμάνι Μιλάνο. Οι γηπεδούχοι πάλι, με ρεκόρ 5-10, είναι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και οφείλουν να αλλάξουν άμεσα πρόσωπο αν δεν θέλουν να κινδυνεύσουν με υποβιβασμό. Στα θετικά για την Καντού, ότι παρουσιάζει μια βελτίωση το τελευταίο διάστημα και ανέβασε τους μέσους όρους της στην επίθεση. Οι 88.9 πόντοι που δέχεται στην άμυνα όμως, είναι καθοριστικοί. Πολύ δυνατή στο σκοράρισμα είναι η Αβελίνο, που δέχεται και αυτή περισσότερους από ογδόντα πόντους στην άμυνα. Οι εταιρίες προσφέρουν σε τιμές φαβορί την Καντού, δεν πρόκειται όμως για σύνολο άξιο εμπιστοσύνης. Αμφότεροι οι αντίπαλοι θέλουν πολύ τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους, και θα προσπαθήσουν να την κατακτήσουν με το «όπλο» τους, που είναι η επίθεση. Συνεπώς, περιμένουμε ένα θεαματικό παιχνίδι, με τον δείκτη του σκορ να πηγαίνει ψηλά. Με βάση όλα τα δεδομένα, ποντάρουμε στο Over 168.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.