ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Μπήκε ο Αρμενάκας, ατομικό για τρεις

Ο Πάνος Αρμενάκας έκανε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ατομικό πρόγραμμα για τρεις.

Μπήκε ο Αρμενάκας, ατομικό για τρεις

Ο Πάνος Αρμενάκας έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο ομογενής ποδοσφαιριστής ήρθε χθες στην Ελλάδα και σήμερα επέστρεψε στο Κορωπί, έπειτα από την περίοδο όπου είχε δοκιμαστεί, βγάζοντας μάλιστα το πλήρες πρόγραμμα της ημέρας.

Αντίθετα, συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας και Κότσαρης, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά, κάνοντας προθέρμανση και παιχνίδι σε τρεις ομάδες.

Αύριο το μεσημέρι, οι «πράσινοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς της Δευτέρας με τη Λαμία και στη συνέχεια, ο Γιώργος Δώνης θα ανακοινώσει την αποστολή.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε το teaser της νέας φανέλας που είναι εντυπωσιακή (pic)
Ο Παναθηναϊκός έβγαλε το teaser της νέας φανέλας που είναι εντυπωσιακή (pic) 6.576 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.