ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κλείδωσαν» οι επιλογές, ανοιχτό για το σύστημα

Ο Γιώργος Δώνης έχει καταλήξει στα πρόσωπα τα οποία θα μπουν στην ενδεκάδα για το αυριανό ματς, ωστόσο υπάρχουν τρεις επιλογές όσον αφορά τη διάταξη.

«Κλείδωσαν» οι επιλογές, ανοιχτό για το σύστημα

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.  Ο Γιώργος Δώνης έχει ουσιαστικά καταλήξει στα πρόσωπα, όχι όμως και στο σύστημα που θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι της Δευτέρας, με τις επιλογές του να είναι… τρεις.

Η πρώτη έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση τριών παικτών στον άξονα, τους Κάτσε – Δώνη – Τζανδάρη, με τον Μακέντα στην κορυφή και τους Χατζηγιοβάνη – Μπουζούκη στα «φτερά».

Οι υπόλοιπες δύο αφορούν την τοποθέτηση δύο παικτών στη μεσαία γραμμή, με τους Κάτσε – Δώνη στον άξονα, τον Μπουζούκη μπροστά τους και τους Χατζηγιοβάνη – Μουνιέ πίσω από τον Μακέντα στη μία εξ αυτών, ενώ το τελευταίο σενάριο έχει να κάνει με την είσοδο του Βέργου στο πλευρό του Μακέντα (δύο επιθετικοί), τους Κάτσε – Δώνη στον άξονα και τους Μπουζούκη – Χατζηγιοβάνη στα πλάγια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...