ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: «Άσος» με γκολ στο ΟΑΚΑ! (vid)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: «Άσος» με γκολ στο ΟΑΚΑ! (vid)

Το κουπόνι του στοιχήματος περιλαμβάνει και σήμερα πολλές αναμετρήσεις, αφού άλλωστε είναι Κυριακή (20/01). Το θερμόμετρο ανεβαίνει στην Ελλάδα με το ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης να κάνει τη διαφορά. Στοιχηματικά, μας απασχολεί και η Πρέμιερ Λιγκ, ενώ σημείο βγαίνει και από το κουπόνι του μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα παιχνίδια καζίνο. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Ανεβαίνει η ΑΕΚ

Συνεχίζεται σήμερα η 17η αγωνιστική της ελληνικής Σούπερ Λιγκ και οι αναμετρήσεις της Κυριακής είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Σε αυτό το πλαίσιο, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Μετά από ένα πολύ κακό διάστημα με αρνητικά αποτελέσματα, η «Ένωση» επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και διέλυσε με 0-4 τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα, αφού είχε και τρία δοκάρια. Ο Αστέρας Τρίπολης από την άλλη, προέρχεται από το βαρύ 0-3 από τον ΠΑΟΚ. Πάντως, οι Αρκάδες ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και είχαν τη δυνατότητα να σκοράρουν σε πολλές περιπτώσεις. Απόψε, περιμένουμε ένα ωραίο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μην κλέινονται στην άμυνα. Η ΑΕΚ δείχνει να ανεβαίνει και είναι το φαβορί για τη νίκη. Ο «Δικέφαλος» θέλει τη δεύτερη θέση και οφείλει να «καθαρίζει» τέτοια παιχνίδια για να ασκήσει πίεση στον Ολυμπιακό. Ο Αστέρας είναι ικανή ομάδα, αλλά είναι αμφίβολο αν μπορεί να αντισταθεί στην ΑΕΚ που φαίνεται να βρίσκει τη φόρμα της. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στο «τρίποντο», εύκολα ή δύσκολα. Επιπλέον, περιμένουμε και γκολ στο ματς, αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν τα φόντα να απειλήσουν. Για το λόγο αυτό, επιλέγουμε το combo 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.95.

Σκορ και θέαμα στο λονδρέζικο ντέρμπι

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι στην 23η αγωνιστική της και σήμερα έχει… ντέρμπι. Οι συμπολίτισσες Φούλαμ και Τότεναμ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην έδρα της πρώτης. Η ανάγκη για τη νίκη είναι πολύ μεγάλη σε αμφότερα τα στρατόπεδα, έστω και για διαφορετικούς λόγους. Η Φούλαμ είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού και πρέπει να εκμεταλλευτεί πάση θυσία το «σπίτι» της για να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς. Βέβαια, έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και αυτό έχει αποβεί καθοριστικό στη μέχρι τώρα πορεία της. Η Τότεναμ όμως, θα αγωνιστεί σήμερα χωρίς τον μεγάλο της ηγέτη, τον Χάρι Κέιν, που τραυματίστηκε και θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός. Παρόλα αυτά, το συγκρότημα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο είναι πολύ ποιοτικό και υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις για την αντικατάσταση του Κέιν. Μάλιστα, η Τότεναμ έχει την ευκαιρία να ξεφύγει κι άλλο από την Τσέλσι σήμερα, αφού οι «Μπλε» ηττήθηκαν χθες από την Άρσεναλ. Η άμυνα της βέβαια, δεν φημίζεται και αυτή για τη σταθερότητά της. Σε κάθε περίπτωση, και οι δύο ομάδες απόψε θα διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς με νύχια και με δόντια. Έχουν ταλέντο επιθετικά, αλλά και κενά στα μετόπισθεν. Είναι δύσκολο να προβλέψεις με ακρίβεια το νικητή, σε ένα τέτοιο ντέρμπι, επομένως η λογική λέει να πάμε σε άλλου είδους επιλογές. Έτσι, καταλήξαμε στο Over 2.5, που προσφέρεται σε απόδοση 1.91.

Εκδικείται η Μπασκόνια

Πάμε τώρα στο μπάσκετ, και συγκεκριμένα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η Δδιοργάνωση βρίσκεται στην 17η «στροφή» της και το μενού σήμερα έχει μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα στην Μπασκόνια και την Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στο ίδιο γήπεδο, για τη EuroLeague, με την Μπαρτσελόνα να φεύγει νικήτρια. Επομένως, η Μπασκόνια έχει ένα κίνητρο παραπάνω απόψε για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι είναι δεύτεροι στο πρωτάθλημα κια δείχνουν σε καλή φόρμα, με συνεχόμενες νίκες επί Μπανταλόνα και Αρμάνι Μιλάνο. Αντίθετα, η Μπάρτσα παρουσιάζει σημάδια κάμψης και έφτασε κοντά στο διασυρμό στο Τελ Αβίβ, για να χάσει τελικά 99-83 από τη Μακάμπι. Παρά τις απουσίες των Σενγκέλια και Γκρέιντζερ, η Μπασκόνια δείχνει χαρακτήρα, παίζει με μυαλό και καταφέρνει να παίρνει σημαντικά αποτελέσματα. Με τη βοήθεια του κόσμου της, πιστεύουμε ότι η Μπασκόνια θα βρει λύσεις απέναντι στην Μπαρτσελόνα και θα επωφεληθεί του ντεφορμαρίσματος των Καταλανών. Συνεπώς, στηρίζουμε τη νίκη της Μπασκόνια σε απόδοση 1.75.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για τους αγώνες ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης και Λάρισα – Άρης.

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

Λάρισα – Άρης

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE