ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοί θα πάνε στη Λαμία: Η αποστολή του Παναθηναϊκού (pic)

Οι επιλογές του Γιώργου Δώνη για το αυριανό ματς με τη Λαμία στη Φθιώτιδα. Αναλυτικά η αποστολή του τριφυλλιού.

Αυτοί θα πάνε στη Λαμία: Η αποστολή του Παναθηναϊκού (pic)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με τη Λαμία. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Εκτός τέθηκαν οι Ουσμάν Κουλιμπαλί, Εμάνουελ Ινσούα (τιμωρημένος), Αχιλλέας Πούγγουρας και Δημήτρης Κουρμπέλης.

Την αποστολή απαρτίζουν οι:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.664 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Παντελάκης, Μαυρομμάτης, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος και Καμπετσής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.