ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έγραψε για την αντίδραση που οφείλει να έχει στα επόμενα ματς η ομάδα αλλά και για τη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στο Κάουνας.

Παπαγιάννης: «Υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε»

Αναλυτικά το νέο blog του σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Γιώργου Παπαγιάννη, στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι για τη Euroleague δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Και αυτό παρά το γεγονός ότι σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα προηγούμενα ματς επιδείξαμε μια εξαιρετική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν μπροστά στο σκορ και διατηρούσαμε τον έλεγχο του αγώνα.

Στην τρίτη περίοδο η εικόνα μας ήταν σαφώς χειρότερη, ωστόσο καταφέραμε να είμαστε στον πόντο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως, μπήκαμε πολύ άσχημα, χάσαμε πλήρως τον ρυθμό μας και δώσαμε τη δυνατότητα στη Zalgiris να ξεφύγει στο σκορ και να πάρει τη νίκη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γνωρίζουμε πως πλέον είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως είμαστε υποχρεωμένοι και αποφασισμένοι να αντιδράσουμε. Υποχρεωμένοι απέναντι στους εαυτούς μας, απέναντι στους προπονητές μας, απέναντι στη διοίκηση αλλά κυρίως απέναντι σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας.

Αυτό που συνέβη στο Κάουνας ήταν συγκλονιστικό, καθώς περισσότεροι από 200 φίλαθλοί μας ξόδεψαν χρόνο και χρήμα προκειμένου να βρεθούν κοντά μας και να μας υποστηρίξουν με κάθε τρόπο. Γι’ αυτούς οφείλουμε να αντιδράσουμε και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας το δύσκολο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Ήφαιστο. Μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και στο γήπεδό της είναι πανίσχυρη. Διαθέτει μεγάλη ποιότητα και από μέρους μας απαιτείται να ακολουθήσουμε το πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος και να πάρουμε τη νίκη.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Γιώργος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...