ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Hot Mustard

Έτσι φτιάχνουν ΚΟΡΜΑΡΑ οι Έλληνες αθλητές

Αυτό είναι το μυστικό για να είσαι πάντα σε φόρμα.

Έτσι φτιάχνουν ΚΟΡΜΑΡΑ οι Έλληνες αθλητές

Τα Χριστούγεννα περάσανε, αλλά οι περισσότεροι από εμάς αποκτήσαμε μερικά περιττά κιλά και σκοπός μας είναι να βρούμε διάφορους τρόπους να τα χάσουμε. Μετά από την επιδρομή που κάναμε σε διαφορά φαγητά με πολλές θερμίδες, γλυκίσματα και αλκοολούχα ποτά, το μόνο σίγουρο είναι πως η λύση δεν βρίσκεται σε αυστηρές, αποτοξινοτικές δίαιτες οι οποίες δεν είναι καθόλου αποτελεσματικές και σε βάθος χρόνου θα είναι σίγουρα επικίνδυνες για την υγεία μας.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ