ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BASKET LEAGUE

Αποστολή στη Λήμνο για το αήττητο

Στη Λήμνο, κόντρα στον τοπικό Ήφαιστο «τεστάρεται» σήμερα (15:30) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του στην Basket League.

Αποστολή στη Λήμνο για το αήττητο

Να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στην Basket League θέλει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Κάτι που για να το καταφέρει θα πρέπει να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Ηφαίστου Λήμνου (15:30).

Οι «πράσινοι» μετέβησαν χθες στο νησί, γνωρίζοντας αποθεωτική υποδοχή από 100 και πλέον οπαδούς τους, η οποία τους έδωσε παραπάνω δύναμη ώστε να πάρουν… θετικό βαθμό στο σημερινό τεστ και να συνεχίσουν ακάθεκτοι την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή την τριάδα των Άντριαν Πέιν, Ματ Λοτζέσκι και Στεφάν Λάσμε, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο ανέτοιμος Κιθ Λάνγκφορντ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.959 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.