ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φινάλε και τυπικά στην υπόθεση Παϊρότζ

Λήγει σήμερα η ΑΜΚ που είχε προκηρυχθεί για τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, ο οποίος δεν φάνηκε συνεπής στις εξαγγελίες που έγιναν.

Φινάλε και τυπικά στην υπόθεση Παϊρότζ

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την ΑΜΚ των 10 εκατ. ευρώ, η οποία είχε προκηρυχθεί για τον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ από τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, πέραν του 1 εκατ. ευρώ -ποσό που ο Γιάννης Αλαφούζος ισχυρίζεται ότι έχει δοθεί- δεν έχει καλύψει τις υπόλοιπες υποχρεώσεις που είχαν συμφωνηθεί και ως εκ τούτου, με την πάροδο και της σημερινής ημέρας θα λήξει και τυπικά το θέμα του με την «πράσινη» ΠΑΕ.

Ως εκ τούτου, η μετοχική σύνθεση δεν θα αλλάξει και ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραμείνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κατέχοντας το 85% των μετοχών.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 13.830 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.