ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Να «σπάσει» το… μπλόκο της Λαμίας

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την τέταρτη επίσκεψή του στη Λαμία, μια πόλη που ως τώρα δεν... του πηγαίνει καθόλου.

Να «σπάσει» το... μπλόκο της Λαμίας

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την τέταρτη «επίσκεψή» του στο ΔΑΚ Λαμίας από την επάνοδο της εν λόγω ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Πρόκειται για μια πόλη η οποία… δεν ταιριάζει στο τριφύλλι, καθώς στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις εκεί, το αποτέλεσμα δεν ήταν ιδανικό.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη αναζητά σήμερα το τρίποντο που θα τη διατηρήσει εντός του ρεαλιστικού φετινού της στόχου, δηλαδή μια θέση στην πρώτη πεντάδα και πλην των απουσιών, έχει να «ξορκίσει» τους «δαίμονες» από τα προηγούμενα ματς.

Συγκεκριμένα, στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός έχει φύγει… στην καλύτερη με ισοπαλία. Στην πρώτη τους συνάντηση, για τη Super League, ο Μολίνς είχε ισοφαρίσει το αυτογκόλ του Χουλτ (1-1), ενώ λίγες ημέρες αργότερα, οι «πράσινοι» βούλιαξαν στα χιόνια… γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-1 για το Κύπελλο Ελλάδος.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φέτος, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ανέβει ήδη μια φορά στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, γνωρίζοντας την ήττα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες (1-0). Μένει να φανεί αν σήμερα ήρθε η ώρα για να… σπάσει η αρνητική παράδοση που υπάρχει και εάν επιτέλους οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να αισθανθούν… άνετα στη Λαμία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.