ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δευτέρα σε πράσινο φόντο: Ημέρα γεμάτη… Παναθηναϊκό!

Σε... διπλό ταμπλό η σημερινή ημέρα, με το ποδοσφαιρικό και το μπασκετικό τμήμα να δοκιμάζονται μακριά από την έδρα τους.

Δευτέρα σε πράσινο φόντο: Ημέρα γεμάτη... Παναθηναϊκό!

Αν και δεν λογίζεται ως η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας, η εν λόγω Δευτέρα είναι μια ημέρα γεμάτη δράση και ενδιαφέρον για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Το ποδοσφαιρικό, όσο και το μπασκετικό τμήμα της ομάδας θα μπουν σήμερα στη «μάχη», αντιμετωπίζοντας… ματς-προκλήσεις μακριά από την έδρα τους.

Η αρχή θα γίνει με τους πρωταθλητές Ελλάδας στο μπάσκετ. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο δοκιμάζεται στη Λήμνο κόντρα στον τοπικό Ήφαιστο (15:30) και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει το αήττητο σερί της στην Basket League και να πάρει την απαραίτητη «δόση» ψυχολογίας, έπειτα από την ανεπιτυχή προσπάθειά της για «διπλό» στο Κάουνας.

Λίγες ώρες αργότερα (19:00) στη «μάχη» μπαίνει και η ομάδα του Γιώργου Δώνη, η οποία κλείνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της 17ης αγωνιστικής, αντιμετωπίζοντας τη Λαμία στη Φθιώτιδα. Ζητούμενο για το τριφύλλι είναι η κατάκτηση της πρώτης νίκης για το 2019, η οποία δεν ήρθε στην πρώτη «επίσκεψη» της ομάδας στην πόλη (ήττα με 1-0 για το Κύπελλο), αλλά ούτε στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος, κόντρα στην Ξάνθη (2-2).

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.965 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο αναμετρήσεις θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την κρατική τηλεόραση…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...