ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Ο Νικόλας Βασιλαράς στο panathinaikos24.gr!

Η ομάδα μεγαλώνει και ενισχύεται με έναν από τους κορυφαίους πράσινους δημοσιογράφους και αρθρογράφους, τον Νικόλα Βασιλαρά.

Ο Νικόλας Βασιλαράς στο panathinaikos24.gr!

Η ομάδα μεγαλώνει και ενισχύεται με έναν από τους κορυφαίους πράσινους δημοσιογράφους και αρθρογράφους, τον panathinaikos24.gr/tag/nikolas-vasilaras/' title='ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ'>Νικόλα Βασιλαρά.

Ο μεγάλος στόχος του panathinaikos24.gr είναι να εξελίσσεται συνεχώς και να έχει πολυφωνία στην αρθρογραφία του και τα κείμενά του. Οι πράσινες φωνές μεγαλώνουν στην ιστοσελίδα μας, με την έναρξη συνεργασίας με έναν από τους κορυφαίους δημοσιογράφους σε θέματα Παναθηναϊκού. Δίχως πολλές συστάσεις, λοιπόν, αφού τον γνωρίζετε όλοι…

Ο Νικόλας Βασιλαράς από σήμερα θα γράφει για τον Παναθηναϊκό στο panathinaikos24.gr και θα δώσει τον δικό του τόνο και στιλ στην αρθρογραφία του site, χωρίς φόβο και με πάθος. Ηδη, το πρώτο του blog το διαβάζετε εδώ. 

Καλωσορίζουμε τον Νικόλα στην ιστοσελίδα μας και συνεχίζουμε με στόχο την καλύτερη ενημέρωση και άποψη για τον Παναθηναϊκό.

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE