ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

«Πατάει» γκάζι στο φινάλε του μήνα: 4 ματς σε 11 ημέρες για το τριφύλλι!

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ανταποκριθεί και με το παραπάνω στο γεμάτο πρόγραμμα που ακολουθεί στις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου.

«Πατάει» γκάζι στο φινάλε του μήνα: 4 ματς σε 11 ημέρες για το τριφύλλι!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει επιστρέψει… καλά από τις γιορτές, όπως επεσήμανε ο Γιώργος Δώνης στις χθεσινές του δηλώσεις μετά την ήττα από τη Λαμία. Οι «πράσινοι» δεν έχουν χαμογελάσει στα τρία πρώτα ματς του νέου έτους, γνωρίζοντας δύο ήττες στη Φθιώτιδα με το ίδιο σκορ (1-0) αλλά σε διαφορετικές διοργανώσεις (Κύπελλο και Πρωτάθλημα), ενώ ενδιάμεσα έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους, στην τελευταία φάση του ματς με την Ξάνθη (2-2).

Πλέον, το τριφύλλι καλείται να ανασυνταχθεί και να «απαντήσει»… άμεσα, καθώς ακολουθεί μια απαιτητική τετράδα αγώνων, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Για την ακρίβεια, η ομάδα του Δώνη θα δώσει τέσσερα ματς μέσα σε διάστημα 11 ημερών, αρχής γενομένης από εκείνο της Πέμπτης με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Στις 24 Ιανουαρίου, οι «πράσινοι» έχουν τον επαναληπτικό Κυπέλλου, ενώ τρεις ημέρες μετά (27/1) υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τη Λάρισα, για να ακολουθήσει το άκρως σημαντικό ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (30/1) για την 15η αγωνιστική η οποία είχε αναβληθεί λόγω της αποχής των διαιτητών. Τέλος, στις 3 Φεβρουαρίου, το τριφύλλι δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού, στο ματς που κλείνει τη «γεμάτη» μιάμιση εβδομάδα.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνοπτικά

Πέμπτη 24/1: Παναθηναϊκός – Λαμία (Κύπελλο) Κυριακή 27/1: Παναθηναϊκός – Λάρισα Τετάρτη 30/1: Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός Κυριακή 3/2: Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...