ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Αυτό που περνάει τώρα ο Παναθηναϊκός είναι και το φυσιολογικό

Κατανοητός ο προβληματισμός για την αγωνιστική «κοιλιά» του Παναθηναϊκού, αλλά δεν πρέπει να επικρατήσει ο πανικός. Γράφει στο panathinaikos24.gr ο Διονύσης Δεσύλλας.

Αυτό που περνάει τώρα ο Παναθηναϊκός είναι και το φυσιολογικό

Κατανοητός ο προβληματισμός για την αγωνιστική «κοιλιά» του Παναθηναϊκού, αλλά δεν πρέπει να επικρατήσει ο πανικός. Γράφει στο panathinaikos24.gr ο Διονύσης Δεσύλλας.

Η εμφάνιση στη Λαμία χθες δεν ήταν καλή για τον Παναθηναϊκό, όπως δεν ήταν και στο παιχνίδι Κυπέλλου. Αν προσθέσουμε και το πρώτο ημίχρονο με την Ξάνθη (στο δεύτερο η βελτίωση ήταν πολύ μεγάλη), αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα έχει τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα, εύκολα διαπιστώνουμε ότι το «τριφύλλι» διανύει μια κακή περίοδο.

Το είπε, άλλωστε, και ο Γιώργος Δώνης χθες. Μπορεί οι «πράσινοι» να είχαν ευκαιρίες για κάτι καλύτερο στο χθεσινό ματς, αλλά από την επιστροφή μετά τις γιορτές δεν παρουσιάζει το ίδιο πρόσωπο. Οι αιτίες είναι αρκετές και όλες μαζί δημιουργούν τη σημερινή εικόνα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.463 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η έλλειψη βάθους στο ρόστερ, το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία με τις ιώσεις, το ντεφορμάρισμα βασικών ποδοσφαιριστών και οι απουσίες είναι οι λόγοι που παρατηρούμε αυτή την αγωνιστική πτώση του συλλόγου. Ήταν δεδομένο ότι κάποια στιγμή αυτό θα ερχόταν. Δεν είναι δυνατό ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, με καλό υλικό, εξαιρετική δουλειά, αλλά και «ταβάνι» να μην έκανε «κοιλιά». Δεν υπάρχει κανένας σύλλογος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο να μην παρουσιάζει τέτοια συμπτώματα, ειδικά όταν έχει ένα πρότζεκτ σαν κι αυτό του «τριφυλλιού», λόγω των οικονομικών προβλημάτων και της έλλειψης διοικητικής σταθερότητας.

Ο προβληματισμός στις τάξεις του κόσμου – και όχι μόνο – είναι κατανοητός. Και είναι και το λογικό συναίσθημα. Δεν πρέπει, όμως, να επικρατήσει ο πανικός, ειδικά τώρα που έρχονται τα δύσκολα.

Ακολουθεί το εξαιρετικά κρίσιμο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία την Πέμπτη, αλλά και δύσκολες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Δώνης είναι αυτός που θα κοιτάξει να βελτιώσει την ομάδα του, να την ξαναφέρει στον ίσιο δρόμο, να παλέψει κόντρα στα προβλήματά της και να παρουσιάσει ξανά το μαχητικό και το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έδειχνε σε όλα της τα παιχνίδια. Δε χρειάζονται αφορισμοί και απαξίωση, όπως δε χρειαζόταν και αποθέωση δίχως μέτρο, στα καλά. Η ομάδα αγωνιστικά θα επανέλθει, διότι,ξαναγράφουμε, αυτό που περνάει τώρα είναι το φυσιολογικό.

Υ.Γ: Η 21η Ιανουαρίου, που ήταν και η τελική ημερομηνία για την κατάθεση χρημάτων από πλευράς Παϊρότζ στην ΑΜΚ, πέρασε. Φυσικά, ο Ταϊλανδός δεν εμφανίστηκε και δεν έβαλε ποτέ τα λεφτά για να πάρει μετοχές στην ΠΑΕ. Το έχουμε τονίσει ξανά. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για το παρόν και κυρίως για το αύριο του κλαμπ. Θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις στον κόσμο για το τι συνέβη και δεν προχώρησε το όλο θέμα, γιατί ο Παϊρότζ εξαφανίστηκε παρά τις… υποσχέσεις του και πως θα πορευτεί από το καλοκαίρι και μετά ο Παναθηναϊκός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...