ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης στους ποδοσφαιριστές: «Δώστε το 100%, δεν θα μας χαριστεί τίποτα»

Ο Γιώργος Δώνης έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει της συνέχειας.

Δώνης στους ποδοσφαιριστές: «Δώστε το 100%, δεν θα μας χαριστεί τίποτα»

Ο Γιώργος Δώνης έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει της συνέχειας. Ο Ελληνας τεχνικός, αλλά και ο Νίκος Νταμπίζας ήταν ενοχλημένοι με την εικόνα που είδαν στο πρόσφατο ματς και την εκτός έδρας ήττα και χθες ήταν μέρα ανάλυσης.

Ο Δώνης έδειξε βίντεο στους παίκτες με τα λάθη που έκαναν στην αναμέτρηση της Δευτέρας και τους είπε, σύμφωνα με την Πράσινη: «Είμαστε μια ομάδα που βρισκόμαστε στην αρχή της προσπάθειας. Όποιος ή όποιοι νομίζουν ότι θα μας χαριστεί το οτιδήποτε και θα κερδίσουμε τα παιχνίδια χωρίς να δίνουμε το 100% είναι λάθος. Σε κάθε ματς θα πρέπει να δίνουμε το 100% και μόνο με αυτό τον τρόπο θα βελτιωθούμε».

Μάλιστα ο Δώνης είχε και τετ α τετ με παίκτες, σε μια προσπάθειά του να τους κάνει να καταλάβουν ότι θα πρέπει να μπει ένα τέλος στο αρνητικό σερί και τις κακές εμφανίσεις.

Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία την Πέμπτη και ο Δώνης θα ανακοινώσει την αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.